LAJMET E FUNDIT

KONGRESI I VIII-TE MBAR KOMBËTAR I STOMATOLOGJISË

Mars 5, 2022
Te nderuar Kolegë,
Ju njoftojme se me daten 13-14 Maj 2022, organizohet Kongresi Mbarë Kombëtar Shqipëtar me pjesëmarrje ndërkombëtare. Ky Kongres organizohet në bashkëpunim me Shoqatën Dentare Shqipëtare dhe Shoqëria Stomatologjike Shqipëtare-Albstom.

NËNSHKRUHET MEMORANDUMI I BASHKËPUNIMIT NDËRMJET OSK-SE DHE SHSRK-SË

Shkurt 2, 2021
Sot me datën 02.02.2021 Kryetari i Odës së Stomatologëve te Kosovës Prof.Dr Blerim Kamberi dhe kryetarja e Shoqatës të Stomatologeve të Kosovës Dr.Sc Donika Bajrami-Shabani kanë nënshkruar Memorandumin e bashkëpunimit, ku ndër tjerat ata shprehen vullnetin dhe mirekuptimin e tyre per bashkpunim reciprok në fushën e shkëmbimit të informacioneve, përvojave dhe organizimit te përbashket të aktiviteteve profesionale e shkencore si ligjerata kongrese,konferenca tubime shkencore,seminare,simpoziume,trajnime,me qëllim të mbështetjes së procesit dhe ngritjes dhe avancimit profesional së Stomatologeve në nivel vendi.

Njoftim per Simpoziumin "DITET E SHENDETIT ORAL"

Mars 5, 2020
Te nderuar në rastin e Ditës Botrore të Shendetit Oral, Shoqata e Stomatologëve së Kosovës dhe Shoqata e Stomatologjisë Pediatrike dhe Preventive organizon Simpoziumin “Ditet e Shendetitit Oral” me datën 20 Mars 2020.

 
NJOFTIM PER KONFERENCËN E 25-TE KOMBËTARE DENTARE DHE TAKIMIN E V-TE TE ORTODONTEVE SHQIPETARE

Nentor 24, 2019
Te nderuar Antarë te Shoqatës së Stomatologëve të Kosoves, të gjithë të interesuarit për pjesemarrje në Konferencen e 25-te Kombëtare Dentare dhe takimin e V-te te Ortodonteve Shqipetare i cili mbahet me 6-7 Dhjetor ne Tiranë, regjistrimin mund ta bejne permes email tonë zyrtare (shsrkinfo@gmail.com), duke e dërguar Emrin dhe Mbiemrin, kështu pagesen e regjistrimint mund ta bëjne në ditën e Konferences ne Tiranë.

NJOFTIM PËR ZGJEDHJEN E KRYETARES SË RE TE SHOQATËS

Prill 18, 2019
Sot me datën 18 Prill 2019 Kuvendi zgjodhi kryetarin e ri të Shoqatës së Stomatologëve te Kosovës Dr.Sci Donika Bajarami – Shabani, Ndërsa Sekretare e Shoqates u zgjodh Dr. Nora Aliu.

NJOFTIM PËR DOREHEQJEN E KRYETARIT NGA POZITA

Mars 21, 2019
Te nderuar antare të këshillit drejtues dhe antarë të Shoqatës së Stomatologëve të Kosoves.
Sot ju informojme per doreheqjen e kryetarit nga pozita ne Shoqatë Prof.Dr Blerim Kamberi. Arsyeja e ketij vendimi eshte zgjedhja e kreyatrit akutal si kryetar i Odës se Stomatologëve të Kosoves ne Kuvenidin e II Zgjedhor te Odës së Stomatologeve me datën 20.03.2019

NJOFTIM PËR AUTORIZIMIN E Dr.Sci DONIKE BAJRAMI - SHABANI PËR UDHËHEQJEN E SHOQATËS


Mars 21, 2019
Te nderuar antare te keshillit drejtues dhe antare te Shoqates se Stomatologeve te Kosoves.
Sot ju informojme se Dr.Sci Donika Bajarmi – Shabani merr nen drejtim udheheqjen e Shoqates te Stomatologeve te Kosoves.

NJOFTIM I RI LIDHUR ME KONGRESIN E VI-TË MBARE KOMBËTAR TË STOMATOLOGJISË

Gusht 6, 2018
TARIFAT E REGJISTRIMIT
– Për pjesëmarresit nga Shqiperia,Kosova,Maqedonia – 50 EURO.

Mënyra e regjistrimit për pjesëmarrsit nga Kosova:

Drejtperdrejt nëpërmjet xhirollogarise bankare

PAGESA DHE REGJISTRIMI do te kryhet në 
Raiffeisen Bank , Numri i Xhirollogarisë 8010109736
IBAN: AL
SWIFT :
Subjekti:  Shoqata Dentare Shqipetare

KONGRESI I VI MBARË SHQIPËTAR I STOMATOLOGJISË

Gusht 6, 2018

Te nderuar Kolegë,
Ju njoftojme se me datën 12-14 Prill 2018, në Split te Kroacisë zhvillohet Kongresi i VI i shoqatës Kroate, për Kirurgji Maxillofaciale, dhe Kongresi VI i shoqatës Kroate per Kirurgji Orale.
Informacione më të detajuara mund t’i gjeni ne faqen e kongresit www.kmfkok-split2018.com.

KONGRESI I XIII I SHOQATËS KROATE PËR KIRURGJI MAXLLOFACIALE DHE KONGRESI I VI-TË I SHOQATES KROATE PER KIRURGJI ORALE

Mars 8, 2018

Te nderuar Kolegë,
Ju njoftojme se me datën 12-14 Prill 2018, ne Split te Kroacisë zhvillohet Kongresi i XII-të i shoqatës Kroate, për Kirurgji Maxillofaciale, dhe Kongresi i VII-të i shoqatës Kroate për Kirurgji Orale.
Informacione më të detajuara mund t’i gjeni ne faqën e kongresit www.kmfkok-split2018.com

KONGRESI I XIII I SHOQATES KROATE PËR KIRURGJI MAXLLOFACIALE DHE KONGRESI I VII-TË i SHOQATES KROATE PER KIRURGJI ORALE

Mars 8, 2018

Te nderuar Kolegë,
Ju njoftojme se me datën 12-14 Prill 2018, ne Split te Kroacis zhvillohet Kongresi i XIII-të i shoqates Kroate, për Kirurgji Maxillofaciale, dhe Kongresi VII i shoqatës Kroate për Kirurgji Orale.
Informacione më të detajuara mund t’i gjeni ne faqën e kongresit www.kmfkok-split2018.com

MEMORANDUM BASHKPUNIMI NDËRMJET SHOQATAVE MBARE KOMBËTARE TË STOMATOLOGJISË

Nentore 22, 2017

Me datë 17.11.2017 në Tiranë u nënshkrua Memorandumi ndërmjet Shoqatës së Stomatologëve të Kosovës me Shoqatën Dentare Shqipëtare nga Maqedonia . Ndër të tjerat u vendose që Kongresi Mbare Shqiptarë i Stomatologjisë të zhvillohet çdo vit, me sistem rotativ. Ne vitin e ardhshëm Kongresi mbahet ne Tiranë.

Cart

No products in the cart.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping