KONGRESI I V-TË MBARE KOMBTARË SHQIPETAR I STOMATOLOGJISË

Shoqata e Stomatologëve të Kosovës në bashkëpunim me Shoqatën Dentare Shqiptare, Shoqërin Stomatologjike Shqiptare e mbështetur nga Oda e Stomatologëve të Kosovës dhe Qendra Klinike Stomatologjike Universitare të Kosovës organizojnë Kongresin e V-të Mbare Kombëtar të Stomatologjisë.

KONFERENCË ME PJESËMARRJE NDËRKOMBËTARE "DITET E STOMATOLOGJISE KOSOVARE"

Prej 7 deri me 9 Dhjetore 2016 mbahet Konferenca me Pjesmarrje Nderkombetare “Ditet e Stomatologjise Kosovare” ne Hotel Emerald Prishtine. 

NE GJILAN MBAHET TUBIMI PREOFESIONAL "STOMATOLOGJIA SOT"

Gjilan – Nen organizimin e Shoqates se Stomatologeve te Kosoves te shtunen ne Gjilan ne pranin e mbi 400 pjesmarresve nga e tere Kosova eshte mbajtur tubimi profesional “Stomatologjia Sot”

Cart

No products in the cart.

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping